Een echte heer verrassen doe je zo…

Total
0
Shares

Hoewel de initiële doelgroep van ons blog ‘de moderne heer’ is, wijzen de web statistieken uit dat onze artikelen ook regelmatig door vrouwen worden gelezen. Niet zo gek, er zijn ongetwijfeld veel vrouwen die mannen beter willen leren begrijpen, en daarom op een heren blog rondneuzen. Speciaal voor deze groep dames hebben we dan ook dit artikel samengesteld, waarin we antwoord geven op de vraag: hoe verras je een echte heer? Lees onderstaande tips en kom erachter hoe je jouw partner, date of schoonvader kunt verrassen…

Een uniek en persoonlijk cadeau

Niet alleen vrouwen houden van cadeautjes, ook mannen vinden het leuk om een cadeau te krijgen. Maar wat geef je aan een man? Het kan lastig zijn om een cadeau idee voor hem te verzinnen. De gemiddelde vrouw wordt blij van een flesje wijn, bloemetje of willekeurig beauty product. Bij veel mannen ligt dat toch wat gecompliceerder. Zorg er in ieder geval voor dat je cadeau aan één van de onderstaande eisen voldoet:

  • Een uniek cadeau waarmee hij indruk kan maken op z’n vrienden
  • Een persoonlijk cadeau waarmee je laat blijken dat je om hem geeft
  • Een praktisch cadeau waar hij echt wat mee kan
  • Een grappig cadeau waar nog lang over gesproken wordt

Goed eten en drinken

Geen eenvoudig cadeautje kunnen vinden? Verras de man in kwestie dan met een goed etentje en lekker drinken. Zorg dat het al gezellig is als je man of date aankomt. De kaarsen staan aan, een lekker muziekje op de achtergrond en je bent al druk bezig in de keuken. Vervolgens serveer je een heerlijke maaltijd alsof je in een restaurant zit. Mannen houden ook echt niet alleen maar van hamburgers en friet. Pak dus gerust uit met een iets delicater gerecht. Schenk ook een mooie wijn uit als hij daarvan houdt (een rijke Bourgogne of smaakvolle Barolo bijvoorbeeld) en serveer een lekker dessert achteraf. Wedden dat hij verrast is?

Een avondje of weekendje weg

Heb je een reden om groter uit te pakken en wil je hem echt verrassen? Organiseer dan een leuk avondje buiten de deur, of ga een weekendje weg. Dit kan prima een mooi hotel in eigen land zijn, of lekker eten buiten de deur in combinatie met een theatershow of bioscoop bezoekje. Het is vooral leuk als je niet verteld waar je heen gaat, maar hem gewoon meeneemt. Weet je niet of hij van theater houdt en hebben jullie een andere voorkeur qua films? Bezoek dan eens een comedy café. Hier heb je gegarandeerd een leuke avond. Wil je helemaal uitpakken, combineer dan bovenstaande tips. Neem hem mee een weekendje weg, stop hem vol met lekker eten én verras hem met een mooi persoonlijk cadeau. Succes!

Total
0
Shares

Met deze tips hoef je minder snel onderhoud te plegen op je brommer

Indien je een brommer wilt aanschaffen, klik hier. Doordat de Honda brommers tweedehands zijn, is het van belang…

You May Also Like